Oferta MDPersonal

MDPersonal creeaza site-uri web la preturi foarte mici

Aveti nevoie de un site ieftin care sa fie responsive pentru mobil? Sunteti o persoana sau firma care nu aveti nevoie de un site complex? Sunteti student si aveti nevoie de un site de prezentare ce nu costa multi bani? Aici gasiti ceea ce cautati! Site-uri de prezentare de la pretul de 400 de lei! Intrati si vedeti ofertele noastre pentru a va convinge!

"Nu suntem scumpi ... pentru ca va intelegem!"

In momentul acesta cercetarea noastra online arata ca preturile pentru creerea unui site web de prezentare este cu plecare de la 800 lei pana la 2500 lei. Noi stim ca nu toata lumea are multi bani asa ca venim in ajutorarea oamenilor cu preturi accesibile. Puteti avea site-uri mai bune ca ale altora la o suma de bani mai mica!

"Un site trebuie creeat pentru a fi vizitat de cat mai multa lume!"

Care este diferenta dintre noi si ceilalti ce creeaza site-uri? In primul rand noi creem site-urile de la 0, nu folosim editoare precum Wordpress sau altele. Fiecare cod este scris de mana noastra pentru ca stim ceea ce facem! Fiecare site pe care il creem il facem in functie de regulile MOTOARELOR DE CAUTARE precum Google. Mergem pe ideea ca un site nu trebuie doar creeat pentru a exista ci un site trebuie creeat pentru a fi vizitat de cat mai multi oameni. Site-ul web este ca si un magazin pe care doresti mereu sa il ai plin pentru a-ti vinde produsele!

"Garantam pentru orice site al nostru cu un raport de analiza web!"

Dupa terminarea fiecarui site noi suntem de acoord sa prezentam si un raport de analiza web gratuit asupra site-ului pentru a va demonstra ca ne facem treaba corect. Cumparatorii pot verifica raportul nostru si daca nu este corect pot refuza site-ul nostru!